Matcha Chasen Bamboo made – Groene Thee Schudbeker (Matcha garde)

15.00 incl. btw

De matcha-garde, ook wel chasen genoemd, wordt traditioneel met de hand gemaakt uit één stuk bamboe en is verkrijgbaar in verschillende diktes en aantal snaren (“tanden” van de garde). Het doel van de garde is om de matcha tot een uniforme consistentie te kloppen, aangezien het poeder de neiging heeft te klonteren wanneer het in contact komt met water. Zonder een traditionele garde te gebruiken bij je bereiding, mis je waarschijnlijk de delicate nuances die alleen perfect gemixte matcha met precies de juiste hoeveelheid schuim er bovenop kan bieden.

Om een ​​meester in de Japanse theeceremonie te worden, is jarenlange toewijding nodig, maar dat betekent niet dat je de matcha-garde niet in je dagelijkse routine kunt opnemen.

Plaats de garde onder een zachte straal heet water tot hij schoon is.

[Hoe Matcha Chasen schoon te maken]
Giet heet water in een chawan (matcha-kom) en klop tot het schoon is, giet dan het water eruit. Droog zowel de chasen als de chawan volledig voordat u ze opbergt. Belangrijke opmerking: Zorg ervoor dat u nooit zeep gebruikt en dat u uw bamboe garde nooit door de vaatwasser haalt, aangezien deze beide reinigingsmethoden het ernstig kunnen beschadigen.

  • Create Store-specific attrittbutes on the fly
  • Simple, Configurable (e.g. size, color, etc.), Bundled
  • Downloadable/Digital Products, Virtual Products
  • Attribute Sets for quick product creation of different
  • Approve, Edit and Delete Product Reviews
  • Media Manager with automatic image resizing
+ wenslijst Vergelijken + wenslijst View Detail
SKU: 0352018293906 , , ,