1kg Biologisch Nukazuke – Easy bran bed kit gemaakt met rijstzemelen van pesticide- en chemische-meststofvrije rijst

47.00 incl. btw

Doe de groenten erin en laat ze een paar uur in de koelkast staan! Met deze kit is het makkelijk om nukazuke te maken. De kit wordt geleverd met instructies, dus het enige wat je hoeft te doen is de groenten erin te doen en je bent klaar om je gezonde leven van inmaken te beginnen. Dit product is niet wegwerpbaar, het kan steeds opnieuw worden gebruikt door het schoon te maken en te poetsen.

– Het is een kit om gemakkelijk nukazuke te maken.
– Je hoeft alleen maar de groenten erin te doen en het een paar uur in de koelkast te laten staan, en je kunt al nukazuke eten op de dag dat je het ontvangt.
– Je kunt het steeds opnieuw gebruiken door het schoon te maken en te “tashi-nuka”.
– In de verpakking zit een gebruiksaanwijzing.

 

Put the vegetables in and leave them in the refrigerator for a few hours! This kit makes it easy to make nukazuke. The kit comes with instructions, so all you have to do is put the vegetables in and you are ready to start your healthy life of pickling. This product is not disposable, it can be used again and again by cleaning and polishing it.

– It is a kit for making nukazuke easily.
– Just put the vegetables in it and leave it in the refrigerator for a few hours, and you can already eat nukazuke the day you receive it.
– It can be used again and again by cleaning and “tashi-nuka” it.
– An instructions are included in the package.

 

 

+ wenslijst Vergelijken + wenslijst View Detail