Onze diensten

Japan Superfoods hecht waarde aan het leveren van kwaliteitsvoedsel van Japanse bodem. Op die manier haalt u de beste ervaring uit de Japanse keuken. Het belang van de klant staat bij ons voorop. We streven er naar bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Hetzelfde geldt voor een eventuele terugbetaling bij een retour. Door COVID-19 kan het zijn dat uw bestelling later arriveert dan verwacht.

We danken u voor uw geduld en begrip in deze periode.

| Bevestiging van uw bestelling

Zodra uw bestelling met succes is geplaatst versturen we direct een bevestigingsmail. Deze mail bevat uw bestelnummer en de gekozen verzendmethode. Zorg ervoor dat uw verzendadres correct is, we kunnen het adres niet meer aanpassen zodra uw bestelling onderweg is naar u.

| Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Het kan tot twee werkdagen duren voor uw bestelling in behandeling wordt genomen.

Zodra uw bestelling klaar is voor verzending ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail met daarin een track en trace code. Bij producten die wij zelf verzenden worden ontvangt u deze code niet.

| Waar we naartoe zenden

We verzenden momenteel naar :

Nederland, België, Frankrijk en Duitsland, Luxemburg, Griekenland, Ierland, Italië, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Zweden

|  Belasting

Er zal omzetbelasting (BTW) geheven worden op de totale aankoopwaarde van uw bestelling.

| Retourbeleid

Alle non-food items komen in aanmerking voor restitutie. Artikelen die beschadigd zijn wanneer we ze retour hebben ontvangen, komen niet in aanmerking voor een terugbetaling. Als een geretourneerd artikel open gemaakt of gebruikt is, zal de terugbetaling naar goeddunken van Japan Super Foods zijn. Onze voorwaarden voor terugbetaling zijn hier van toepassing.

 

Na ontvangst van uw retourzending, zullen wij de terugbetaling per e-mail bevestigen. De prijs van de geretourneerde producten en de daarop toegepaste belastingen worden terugbetaald. Invoerrechten worden niet terugbetaald.

Als u nog vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@japansuperfoods.com

| Late retourzendingen

Artikelen die later dan 40 dagen na ontvangst worden geretourneerd komen niet in aanmerking voor restitutie.

| Ruilen

Het ruilen van artikelen is niet mogelijk, omdat artikelen uitverkocht kunnen zijn op het moment dat de gevraagde ruil wordt geretourneerd en verwerkt.

| Een terugbetaling ontvangen

Een terugbetaling zal worden uitgevoerd zodra we uw geretourneerde artikelen hebben ontvangen. Artikelen die beschadigd zijn wanneer we ze retour ontvangen, komen niet in aanmerking voor terugbetaling. Terugbetalingen zijn exclusief verzend- en administratiekosten, behalve in het geval van defecte of beschadigde artikelen. De terugbetaling zal middels dezelfde betaalwijze uitgevoerd worden als de methode die gebruikt is voor de oorspronkelijke transactie. De terugbetaling betreft de prijs van het product minus de eventuele kosten voor het retourticket en eventueel betaalde invoerrechten voor bestellingen die worden verzonden naar België, Frankrijk en Duitsland, Luxemburg, Griekenland, Ierland, Italië, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje en Zweden.

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.